Her kan du læse om, hvad der sker:Torsdag 16. november kl. 19-21 i Verdens Mindste Kulturhus.

Køb din billet her!

Workshop ved Dagbogsskolen X Følsomt Broderi

Kom til en hyggelig og langsom aften med Kris fra Følsomt Broderi og Dagbogsskolen, hvor du kan få en introduktion til broderi.
Aftenen er for dig, der aldrig har broderet før, og for dig, der kan det i forvejen, men synes, at det er hyggeligt at brodere med andre. Du kan lære at brodere tekster i fristing og finde dit eget poetiske udtryk.
At skrive dagbog og brodere har det til fælles, at det er en langsom proces, der er god for nervesystemet og giver plads til fordybelse.

Dagbogsskolen introducerer aftenen med en skriveøvelse, og så går vi i gang med broderiet. Når alle er kommet godt i gang med at brodere, så vil Kris læse højt af en roman med dagbogsstema.
Kris broderer under navnet Følsomt Broderi, hvor han frihåndsbroderer om transformationer, håb og usikkerheder. En slags stoflig dagbog.


Eventet er for alle +16år

Køb din billet her!

Allehelgensmiddag - Død & Dagbog - UDSOLGT


I anledning af Allehelgen åbner Holmens Kirke dørene til en helt særlig middag med fokus på at fejre de døde.

Allehelgen er en mulighed for at fejre, mindes og ære vores døde. Alle dem, som vi har elsket og mistet. Alle dem som ikke er blandt os længere, men som alligevel altid er omkring os; inden i os, i små detaljer, i en duft af vanilje, i en spaghettiret, et pudevår, et blommetræ.

Holmens Kirke og Dagbogsskolen er gået sammen om at skabe denne aften. Både kirkerummet og dagbogen er rum, hvor vi kan søge hen, når vi skal begribe vores egen eksistens i verden. Der er plads til refleksioner om sorg og død - især i krisetider. Sammen har vi tilrettelagt en middag, som er sammensat ud fra personlige minder.
Ved middagsbordet vil der være samtale, refleksion, fællessang og oplæsning af dagbøger. Alle er velkomne.


Open call


Har du brug for et pusterum fra hvad end du står midt i, og har du lyst til at skrive? Og gøre det sammen med andre? Er du mellem 20-25 år og oplever du stress, præstationsangst, en følelse af ensomhed eller forkerthed måske pga dit køn, krop, hudfarve eller sociale baggrund? Oplever du at verden går lidt for hurtigt, så overvej om Dagbogsskolens Højskole er noget for dig.

Dagbogsskolen søger lige nu unge, der vil på en uges gratis højskoleforløb i Dagbogsskrivning til januar.
︎ dagbogsskolen@gmail.com