Her kan du læse om, hvad der sker:Tirsdag 6. februar kl. 16.15-17.45 i Verdens Mindste Kulturhus.
Entré: Gratis

Læs mere og tilmeld dig her!

Dagbogsskolens Skriveklub


Er du mellem 16-29 år er Dagbogsskolens Skriveklub for dig.

Skriveklubben er et gratis fællesskab, hvor vi tager afsæt i dagbogen som et rum for selvomsorg, skrivelyst og kunstnerisk undersøgelse. Hver gang vi mødes, er der en skriveøvelse, der skal skabe grobund for skrivning og refleksion over eget liv og den omgivende verden. 

Skriveøvelserne vil oftest tage udgangspunkt i udgiven dagbogslitteratur eller andre lignende tekster.

Skriveklubben er en slags pause fra hvad end der raser omkring dig. Her har du mulighed for at fordybe dig i skrivning i et behageligt og præstationsløst miljø, hvor du også kan snakke om processen med de andre i klubben. Der er hver gang en underviser fra Dagbogsskolen til stede, som kan hjælpe og introducere øvelserne.

Dagbogsskolens skriveklub er en del af Dagbogsskolens Højskoleprojekt, den er udviklet i samarbejde med elever fra højskoleforløbet og er støttet af Roskilde festival fonden.

Næste skriveklub finder sted 6. februar kl 16.15-17.45.


Læs mere om grundforløbet her

Dagbogsskolens Grundforløb


Næste grundforløb er til efteråret 2024. Her på siden melder vi ud, hvornår man kan tilmelde sig i løbet af foråret. Har du spørgsmål, eller vil du have en direkte mail, når det nye kursus er oppe, så send os en mail på dagbogsskolen@gmail.com.

 


Open call


Har du brug for et pusterum fra hvad end du står midt i, og har du lyst til at skrive? Og gøre det sammen med andre? Er du mellem 20-25 år og oplever du stress, præstationsangst, en følelse af ensomhed eller forkerthed måske pga dit køn, krop, hudfarve eller sociale baggrund? Oplever du at verden går lidt for hurtigt, så overvej om Dagbogsskolens Højskole er noget for dig.

Dagbogsskolen søger unge til et nyt hold til juni, så hold øje med det næste Open Call, der kommer i løbet af foråret.
︎ dagbogsskolen@gmail.com